Jedan od najboljih u pobjedi nad Sarajevom

Gojković: Ovo se jednom doživljava

D. Kurbegović

Jedan od ključnih igrača Čelika u pobjedi nad Sarajevom bio je defanzivac Renato Gojković. Nakon utakmice nije krio zadovoljstvo. 

„Ovo je bila glavna utakmica za Zenicu i naše navijače i ja sam presretan što smo pobijedili. Navijači su nas na pravi način podržali, sve je bilo na najboljem nivou. Ovo se jednom doživljava, nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih utakmica. Nećemo se predati u prvenstvu, želimo do kraja izboriti Evropu, a ako ne uspijemo onda nam preostaje Kup,“ izjavio je Gojković, te dodao:

„Kenan Horić bio mi je velika podrška, motivisao me je da što više radim i budem bolji. Njegovim odlaskom dobio sam više prostora za igru i ja se nadam da ću to iskoristiti. Dobio sam poziv selektora mlade reprezentacije, to je dobar podstrek za mene, idem dalje i želim napredovati u svojoj karijeri.“

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.