Gol i asistencija Bajića u pobjedi Konyjaspora

Konyaspor slavio novu pobjedu

Gol i asistencija Bajića u pobjedi Konyjaspora

Fudbaleri Konyaspora pobijedili su danas na domaćem terenu Karabukspor sa 3:0 u okviru 32. kola turske Super lige.

Bio je ovo duel naših internacionalaca Riada Bajića, Amira Hadžiahmetovića i Denija Miloševića sa jedne i Ermina Zeca sa druge strane. Svi su bili u prvoj postavi, a na kraju su više razloga za slavlje imali fudbaleri Konyaspora. 

Oni su poveli u 23. minuti preko napadača reprezentacije BiH Riada Bajića kojem je ovo bio 17. gol ove sezone u Super ligi. Samo četiri minute kasnije Bajić je bio asistent, a strijelac je bio Sahiner. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča.

U nastavku utakmice viđen je još jedan pogodak i to ponovo u mreži gostiju, a strijelac pogotka bio je Hora u 92. minuti.

Konyaspor je nakon ovog meča na 8. mjestu sa 43 boda, dok je Karabukspor ostao na 12. poziciji sa četiri boda manje od današnjeg rivala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi