Gol i crveni karton je posljednje što je Alvaro Negredo uradio u dresu Bešiktaša
(Foto: EPA)

Odlazi u Monaco

Gol i crveni karton je posljednje što je Alvaro Negredo uradio u dresu Bešiktaša

M. Šljivak

Alvaro Negredo sinoć je postao junak turskog Bešiktaša.

Iskusni španski napadač pogodio je u 90. minuti za poraz od austrijskog LASK-a od 2:1, ali je taj gol odveo Bešiktaš u play-off Evropske lige.

Potom je 33-godišnji fudbaler i isključen i to je vjerovatno posljednja stvar koju je napravio u dresu istanbulskog velikana.

Negredo bi u narednim danima trebao postati novi član Monaca. Francuski mediji tvrde kako je dogovor o transferu postignut i da se čeka samo službena potvrda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tako će Španac nakon samo godinu dana napustiti Bešiktaš. Imaće šansu da pokaže šta zna u dresu Monaca sa kojim će igrati i Ligu prvaka.

Prije Bešiktaša Negredo je igrao za Valenciju, Middlesbrough, Manchester City, Sevillu, Almeriju i Rayo Vallecano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi