Gol i proslava Beganovića kroz naš objektiv

Mladi fudbaler Želje odigrao odličnu utakmicu

Gol i proslava Beganovića kroz naš objektiv

Željezničar je u subotu u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige stigao do važne pobjede. U borbi za sami vrh fudbaleri Plavih su s 3:0 savladali Velež u Vrapčićima.

Željezničar je u pravo vrijeme stigao u vodstvo golom najboljeg strijelca domaćeg šampionata Riada Bajića. U finišu utakmice glavom je pogodio Jasmin Bogdanović, a tačku na "i" pogotkom u sudijskoj nadoknadi stavio je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Dženis Beganović.

Fudbaler koji je od danas na raspolaganju selektoru juniorske reprezentacije BiH je sjajno ukrao jednu loptu odbraniRođenih, a potom kao pravi rutiner savladao Bobića za konačnih 3:0 u korist kluba s Grbavice.

Ovako je izgledala kompletna akcija za gol Beganovića i slavlje kroz objektiv našeg fotografa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.