Gol proslavio uz  selfie sa timskim kolegom i navijačima

Čudna proslava

Gol proslavio uz selfie sa timskim kolegom i navijačima

Teme:

Na utakmici američke MLS lige viđena je nesvakidašnja proslava gola.

Nakon gola za svoj Sporting Kansas City u duelu protiv ekipe Chicago Fire Dom Dwyer je zbog pretjerane proslave zaradio javnu opomenu. 

Nije to ništa novo. Često igrači zarade opomenu zbog nedolično ponašanja tokom proslave pogotka, većina ih skine dres ili podigne isti kako bi nekome uputila poruku koja je ispisana na majici. 

Drugi opet istrče iz dozvoljenog dijela terena ili kung-fu udarce "nokautiraju" korner zastavicu. Ipak, ova proslava nije ličina ni na jednu od spomenutih. 

Dwyer se našao u bilježnici glavnog arbitra jer je gol proslavio uz selfie sa navijačima i timskim kolegom. Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.