Golčina Cimirota, PAOK bez problema do playoffa

Grčki tim slavio sa 2:0

Golčina Cimirota, PAOK bez problema do playoffa

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri PAOK-a večeras su na domaćem terenu savladao Olimpik Donetsk sa 2:0 i plasirali se u playoff Evropske lige.

PAOK je u prvom meču u Ukrajini remizirao sa 1:1, a večeras je bez većih problema uspio da izbori plasman u playoff. Grčki tim je pred domaćim navijačima slavio sa 2:0, a sjajan meč odigrao je i bh. reprezentativac Gojko Cimirot.

Domaći su do vodstva stigli u 24. minuti utakmice kada je mrežu Olimpika zatresao Mak. Do kraja prvog dijela PAOK je postigao i drugi gol, te je riješio pitanje pobjednika u ovom dvomeču.

U prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena na scenu je stupio Cimirot koji je fenomenalnim udarce sa 30-tak metara savladao golmana ukrajinske ekipe i pogodio za 2:0. Ispostavilo se da je ovo bio i konačan rezultat večerašnjeg meča. Cimirot je na terenu proveo svih 90 minuta.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi