Golijada u duelu Sarajeva i Olimpika, pogodio i Mario Crnički

Prijateljska utakmica

Golijada u duelu Sarajeva i Olimpika, pogodio i Mario Crnički

Fudbaleri FK Sarajevo su danas u svom Trening centru u Butmiru odigrali prijateljski susret sa FK Olimpik, a isti je završen rezultatom 3:3.

Posebno su u redovima Sarajeva šansu dobili igrači koji nešto rijeđe igraju u takmičarskim mečevima, ali je svejedno u Butmiru viđena odlična utakmica između dva sarajevska rivala.

Poveo je Olimpik preko Jusufija, ali je Sarajevo uspjelo stići do preokreta prije odlaska na odmor.

Posljednje pojačanje Sarajeva, Mario Crnički je pogodio za 1:1, da bi za 2:1 i preokret strijelac bio mladi Numan Kurdić.

Otvaranje drugog dijela je donijelo novi gol u mreži Olimpika pošto je Šabanović povisio na 3:1, ali desetak minuta kasnije Osmanović sa bijele tačke pogađa za 3:2.

Isti igrač je nešto kasnije ponovo savladao golmana Sarajeva i pogodio za 3:3. Ispostavilo se da je Osmanović postavio i konačni rezultat ovog prijateljskog susreta.

Za Sarajevo su od prve minute nastupili: Dizdarević, Šabanović, Bekić, Kurdić, Šofranac, Cruz, Mustafić, Šišić, Crnički, Kapić i Resić. U drugom poluvremenu su igrali još Salčin, Adukor i Đokanović.

Kod Olimpika su od prve minute igrali: Bandović, Sadiković, Kurtović, Kišić, Beširević, Milović, Drljević, Muminović, Jusufi, Džafić i Pandža. U drugom poluvremenu su igrali: Radovac, Jusić, Uzelac, Borovčanin, Stojanović, Hadžić, Handžić, Zeba, Osmanović, Jusufi i Hiroš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski susret:

FK Sarajevo - FK Olimpik 3:3

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije