Golijada u Kranjčevićevoj pripala Lokomotivi

HNL, 24. kolo

Golijada u Kranjčevićevoj pripala Lokomotivi

Midhat Šljivak

Tri susreta 24. kola HNL-a odigrana su večeras, a jedinu pobjedu je zabilježila Lokomotiva koja je u Kranjčevićevoj savladala Zagreb sa 4:2 u zaista odličnoj utakmici.

Do vodstva je Lokomotiva stigla u 12. minuti kada je mrežu Zagreba pogodio Marko Pjaca, da bi u 44. minuti prednost udvostručio Dalibor Antolić. Zagreb je samo minut kasnije preko Ivana Ćurjurića smanjio rezultat na 2:1.

Nakon pet minuta igre u nastavku Abdurahimi je poravnao rezultat na 2:2, ali već u anredna dva napada Lokomotiva golovima Bručića i Barbarića dolazi do 4:2.

To se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat ovog susreta.

U preostala dva duela Inter i Split, te Slaven i Osijek su odigrali bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.