Golman koji je osuđen za svirepo ubistvo djevojke radi šta želi van zatvora: Sada je našao novi tim

Potpisao ugovor

Golman koji je osuđen za svirepo ubistvo djevojke radi šta želi van zatvora: Sada je našao novi tim

M. Šljivak

Brazilski golman Bruno Fernandes (35) optužen je prije 10 godina za brutalno ubstvo djevojke Elize Samudio.

Danas 35-godišnjak je izvršio stravično ubistvo. Kidnapovao je nesretnu djevojku, izrezao je na komade i njezinim tijelom je nahranio gladne pse.

Iako je to bilo jedno od najbrutalnijih ubistava u Brazilu i iako je osuđen na 22 godine zatvora, Bruno je već odavno na slobodi. Omogućeno mu je da igra fudbal, i da bude veći dio dana van zatvora, a od prije nekoliko dana ima i novi klub.

Fernandesa je angažovala ekipa Rio Branco i to je potvrđeno od strane kluba.

"Rio Branco je doveo vjerovatno najveće pojačanje u historiji. To je golman Bruno Fernandes, bivši igrač Flamenga, koji će nositi naš dres ove sezone", saopšteno je.

Rio Brano igra četvrti rang takmičenja i cilj kluba je da se plasira u Seriju C, a u bivšem golmanu Atletica Mineira, Corinthiansa, Flamenga i Boa Esportea sigurno će dobiti veliko pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije