Golman na svoj 27. rođendan saznao užasne vijesti: Leukemija se vratila, svi tretmani isprobani

Jako tužno

Golman na svoj 27. rođendan saznao užasne vijesti: Leukemija se vratila, svi tretmani isprobani

E. Oštraković

Golman Cercle Bruggea, Miguel Van Damme, saznao je užasne vijesti na svoj 27. rođendan.

Nakon što je uradio potrebne nalaze, on je saznao da ponovo ima leukemiju.

"Nema, jednostavno niti jedan tretman više nije ostao, ali neću odustati. Nažalost ponovo sam dobio loše vijesti. Uradio sam nalaze koji kažu da se leukemija vratila", rekao je Van Damme.

Sve ovo znači da, kako sam kaže, samo može pokušati da živi što duže kako bi doživio da se neki novi lijek izmisli.

"Sve ovo znači da tretmani koje sam imao, ne pomažu. Druge opcije jednostavno ne postoje. Probali smo sve. Doktori samo mogu da me održavaju na životu, dok neko na svijetu ne izmisli neki novi lijek ili tretman", završio je golman Cercle Bruggea, Miguel Van Damme.

Top Komentari

felix__27
Bori se druze,dok dises nema predaje.. Zivot je borba a ja tebi zelim pobjedu u toj borbi ❗
9 1
Penderinos
Nalezat ćeš se ti u zemlji jato moj dok oni neki lijek izmisle, zato pronadji utjehu u porodici i uzivaj svaki dan radi sta te drevnim cini
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi