Golman Partizana pretukao suprugu

Stojković opet u centru pažnje

Golman Partizana pretukao suprugu

Golman Partizana i nekadašnji reprezentativni golman Srbije, Vladimir Stojković, ponovo se našao u centru pažnje, nakon što je, kako prenose srbijanski mediji, pretukao vlastitu suprugu.

"Bojana je u subotu na nedjelju izašla s najboljim drugom i drugaricom u klub "Opozit” i tamo je vidjela Vladimira sa njegovom ljubavnicom Jelenom. U jednom trenutku, Stojković je prišao da se pozdrave, a nakon nekoliko rečenica Bojana se samo okrenula i otišla kući." prenosi dnevni list Kurir.

Nedugo za njom u stan na Vračaru došao je i Stojković, koji je bio bijesan.

"Kad je Vladimir upao, u stanu sa Bojanom su bile njena mama, najbolja drugarica i njihov sin Lav, koji je spavao. On je sa vrata počeo da se svađa. Vikao je: Ubiću te ako podneseš zahtijev za razvod! Nakon toga krenuo je mučki da je udara pesnicama u potiljak i svuda po tijelu, sve dok nije pala u nesvijest. Nastavio je da je šutira na podu, a Bojanina mama i drugarica su na jedvite jade uspjele da ga odvoje preklinjući i plačući." navodi Kurir.

Bojana je ubrzo došla svijesti. Ustala je i pobjegla kod komšije, odakle je pozvala policiju. Patrola je došla, napravljen je zapisnik sa uviđaja, a s obzirom na to da je ovo bila prva prijava za nasilje u porodici, Stojkoviću su uputili samo opomenu.

Potom je Vladimir otišao, a Bojana se spakovala i sa sinom Lavom i majkom napustila stan. Tokom jučerašnjeg dana posjetila je ljekara, od kojeg je dobila potvrdu o tjelesnim povredama, i podnijela je krivičnu prijavu protiv Vladimira.

Iako je Bojana Stojković kasnije demantovala ovaj incident, iz policije su potvrdili da su obavili uviđaj taj dan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.