Golman Sociedada u Cityju?

Novo ime na Etihadu

Golman Sociedada u Cityju?

Midhat Šljivak

Golman Real Sociedada Geronimo Rulli blizu je potpisa za Manchester City.

Sjajni 23-godišnji Argentinac vjerovatno će ovog ljeta postati član Građana, ali u narednoj sezoni će igrati na posudbi.

City će Rullija iskoristiti kao dio transfera za Nicolasa Otamendija. Biće posuđen Valenciji naredne sezone, dok će Otamendi put Etihada.

Rulli je protekle sezone bio posuđen igrač Deportivo Maldonada u Sociedadu, a za tim iz San Sebastiana je odigrao 22 utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.