Golmani trenirali, dok su drugi odmarali poslije teretane

Za njih nije bilo odmora

Golmani trenirali, dok su drugi odmarali poslije teretane

Poslije prvog dijela današnjeg jutrašnjeg treninga selektor Dragan Marković je svojim izabranicima u šali kazao kako je umoran od žestokih treninga, te im dao slobodno nakon treniranja u teretani, sa izuzetkom golmanske četvorke.

I dok su Markovićevi izabranici sa oduševljenjem pozdravili informaciju da će nakon treninga u teretani nazad u hotel, bh. golmani predvođeni njihovim trenerom Damirom Cipurkovićem odradili su i drugi dio treninga u sali OŠ "Zalik".

Specijalistički trening protekao je u visokom ritmu i jakom radu, a golmani se kao i igrači još uvijek navikavaju na nove lopte, zvanične za rukometno Svjetsko prvenstvo koje 15. januara počinje u Kataru.

Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović i Petar Jokanović odradili su sjajan trening, a Damir Cipurković nam je kazao kako je zadovoljan radom dijela ekipe za koju je posebno zadužen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.