Golmani Želje poslije treninga 'padali' s nogu

Karić nije štedio Kjosevskog, Bobića i Fejzića

Golmani Želje poslije treninga 'padali' s nogu

Samir Mlaćo

Nakon što su nogometaši po planu šefa struke Slavka Petrovića drugi dio današnjeg treninga odlučili odraditi u šumi, trojica golmana FK Željezničara nastavili su raditi na glavnom terenu sa trenerom Elvisom Karićem.

U Želji se ne mogu pohvaliti baš velikim izborom na dosta pozicija u timu, ali na golmanskoj vlada veoma žestoka konkurencija.

Pokazuju to i sami treninzi na pripremama na Kupresu, a Plavi u svojim redovima na golu trenutno imaju Vedrana Kjosevskog, Adnana Bobića i Irfana Fejzića.

Jasno je da je mladi Kjosevski trenutno "jedinica", ali "ne predaju" se ni Bobić i Fejzić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjem treningu imali su priliku pokazati svoje kvalitete, a zabilježili smo vrhunske "parade", te pravo nadmetanje u kojem nije dostajalo pozitivne atmosfere uz veliki broj šala.

Elvis Karić nije štedio čuvare meže tima sa Grbavice, koji su kraj treninga dočekali na koljenima, što je možda i najbolji pokazatelj samog rada na današnjem treningu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi