Golovi Viteza za TV špice

Prekrasni golovi u Premijer ligi BiH

Golovi Viteza za TV špice

Midhat Šljivak

Ekipa Viteza je u 19. kolu Premijer lige BiH pobijedila mostarski Velež s uvjerljivih 6:0.

Podmlađeni tim Rođenih iz Mostara, nije uspio pružiti veći otpor kvalitetnijem rivalu, te su gosti Vitez napustili sa šest pogodaka u mreži.

Dva pogotka se posebno ističu. Josip Šantić je u 41. minuti prekrasno pogodio za prednost od 2:0. Bobić je bio nemoćan prilikom ovog šuta, a golman Mostaraca je kriv za naredni gol, kojeg je postigao Velibor Đurić.

Loše je golman Veleža ispucao loptu. Ona je došla do Đurića, koji ju sa 40 metara šalje u praznu mrežu za dodatno povećanje vodstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je bilo 6:0, te samo čudo neviđeno može spasiti Velež ispadanja u niži rang takmičenja.


Gol Viteza sa 40 metara by ss_video
Sjajan gol Viteza by ss_video
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi