Goluža: Ključ uspjeha je naša sjajna 5-1 odbrana

Hrvatska u polufinalu

Goluža: Ključ uspjeha je naša sjajna 5-1 odbrana

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Hrvatske u odlučujućem susretu savladala je Poljsku, te se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva.

Do velike pobjede stigli su hrvvatski reprezentativci, a nakon susreta sa Poljskom selektor Slavko Goluža blistao je od sreće.

"Treba stišati euforiju. U utakmicu smo ušli malo nervozno. Bolji smo od Poljske, samo smo to trebali pokazati na terenu. Pred nama je još mnogo posla, a po meni je ključ uspjeha naša sjajna odbrana 5-1", nakon pobjede nad Poljskom i plasmana u polufinale istakao je hrvatski selektor Slavko Goluža.

"U polufinalu nas očekuje moćna Danska. Pružit ćemo svoj maksimum, na terenu ćemo ostaviti i posljednji atom snage. Hvala navijačima koji nas bodre, kako na tribinama, tako i pored alih ekrana", dodao je Goluža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti