Goluža: Nismo mogli protiv ovako jake Danske

Hrvatska ostala bez finala

Goluža: Nismo mogli protiv ovako jake Danske

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Hrvatske nije se uspjela plasirati u finale Evropskog prvenstva. Naime, u polufinalnom susretu Danska je savladala Hrvatsku, čiji je selektor Slavko Goluža istakao da svojim izabranicima nema šta zamjeriti.

"Čestitke Dancima na pobjedi. Nemam momcima šta zamjeriti, imali smo priliku da prelomimo susret početkom drugog dijela, ali nismo to uspjeli. Vratili smo Dance u život, jednostavno nismo mogli protiv ovako jake Danske", istakao je nakon poraza od Danske selektor hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

"Još uvijek smo u borbi za medalju i učinit ćemo sve da dođemo do bronze. U nekim trenucima smo bili brzopleti, ali moramo razumijeti igrače. Hvala navijačima još jednom i zbog njih želimo izvući zadnje atome snage u borbi za treće mjesto", dodao je Goluža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.