Goluža popisao Hrvate za EP

Goluža popisao Hrvate za EP

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je spisak od 28 igrača za EP u Danskoj. 

Pripreme hrvatskih rukometaša kreću 26. decembra, a do tada će Goluža skratiti spisak za devet imena, dok će se za preostalih 16 mjesta kroz pripreme boriti 19 igrača. 

Svi najbolji hrvatski rukometaši biće na raspolaganju selektoru, a na spisku jedino nema pivota Zagreba Marina Marića, što predstavlja malo iznenađenje. 

Popis kandidata za Europsko prvenstvo: 

Golmani: Mirko Alilović (Veszprem), Marin Šego (Plock Wisla), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (CO Zagreb)

Lijeva krila: Ivan Ninčević (Dinamo Minsk), Lovro Šprem (CO Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce)

Desna krila: Zlatko Horvat (CO Zagreb), Jerko Matulić (CO Zagreb), Ivan Čupić (Kielce)

Pivoti: Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Teo Čorić (CO Zagreb), Leon Šušnja (CO Zagreb)

Vanjski: Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Blaženko Lacković (HSV), Jakov Gojun (PSG), Damir Bičanić (Chambery), Drago Vuković (Lübbecke), Domagoj Duvnjak (HSV), Luka Stepančić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje), Šime Ivić (Nexe), Josip Valčić (CO Zagreb), Sandro Obranović (CO Zagreb),Igor Karačić (Vardar)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.