Goluža poslao "špijuna" u hotel Bristol

Druženje braće Karačić u Mostaru

Goluža poslao "špijuna" u hotel Bristol

Poseban će to dan biti u porodici Karačić kada se 23. januara u okviru posljednjeg kola grupne faze Svjetskog prvenstva u rukometu sastanu Bosna i Hercegovina i Hrvatska. 

Dres Kauboja nosit će Igor Karačić, dok će na drugoj strani u dresu Zmajeva biti Ivan Karačić. Prvi je to put da će na jedom velikom rukometnom takmičenju na suprotnim stranama terena biti dva brata. Fudbal tako ima Jeromea i Kevin-Princea, a u rukometu dva Mostarca, Ivana i Igora.  

Mlađi brat Igor već je devet dana u rodnom Mostaru, a danas je u hotelu Bristol, gdje se na pripremama nalaze naš najbolji rukometaši posjetio brata Ivana. Neki će reći kako je Goluža poslao špijuna u bazu Zmajeva, ali Igor je bio tu samo kako bi posjetio starijeg brata. Zaželio je našem nacionalnom timu puno sreće u Kataru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.