Goluža: Srce kakvo imaju moji dečki nema niko

Hrvatska nadigrala Francusku

Goluža: Srce kakvo imaju moji dečki nema niko

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva savladala je Francusku, pa će u polufinalu snage odmjeriti sa Danskom.

Izabranici Slavka Goluže u svim elementima rukometne igre nadigrali su Francuze, a odmah nakon susreta Goluža je izjavio:

"Čestitke mojim dečkima, ovo je velika pobjeda. Malo ćemo proslaviti, a onda se okrenuti Dancima. Čeka nas teška utakmica. Borili smo se, bilo je grešaka, ali i dobrih stvari. Ovakvo srce kakvo imaju moji dečki stvarno nema niko. Fracuzi su strašna ekipa, mnogo su dali svjetskom rukometu, ali sretan sam što smo mu veliki broj njihovih igrača poslali u penziju".

"Odigrali smo dosta dobro, zasluženo smo slavili. Imali smo jednu krizu u drugom dijelu, ali supjeli smo se izvući i sasvim zasluženo smo u polufinalu. Večeras ćemo malo proslaviti, a onda idemo na Dansku. Nadam se da nećemo stati na večerašnjoj pobjedi", izjavio je najbolji igrač hrvatske reprezentacije, Domagoj Duvnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.