Gomez bezobrazno gurnuo igrača Stuttgarta u reklame i slomio mu lakat lijeve ruke

Završio u bolnici

Gomez bezobrazno gurnuo igrača Stuttgarta u reklame i slomio mu lakat lijeve ruke

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola uspjeli su u prijateljskoj utakmici savladati Stuttgart sa 3:0.

Liverpool se nalazi na pripremama u Austriji, te su iskoristili šansu da odigraju pripremni meč. Redsi su igrali protiv Stuttgarta i uspjeli su da slave sa 3:0 golovima Keite, Firmina i Brewstera.

No, trenutak koji je obilježio meč bila je povreda igrača njemačkog kluba Ericka Thommyja. Naime, on je bio u duelu s Gomezom koji je gurnuo igrača Stuttgarta u reklame, a on se odmah požalio na povredu.

Thommy je prebačen u obližnju bolnicu gdje je konstatovano da je slomio lakat lijeve ruke. Njega sada očekuje pauza oko osam sedmica, te je jasno da će propustiti start Bundeslige.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Ma treba tog gomeza suspendirati dok se ovaj ne vrati, jedino tako ima neke pravde
8 1
dadopd
Kad su Gomezu slomili nogu isto je otisao ureklame onda je bilo o.k.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije