Gomez ne da Džeki mjesto u Bayernu

Njemački reprezentativac ne želi iz Minhena

Gomez ne da Džeki mjesto u Bayernu

Sve špekulacije oko zamjene igrača na relaciji Bayern - Wolfsburg padaju u vodu nakon što je napadač Bavaraca Mario Gomez kazao kako ne želi napustiti Minhen.

Već neko vrijeme spominje su mogućnost transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke iz Wolfsburga u Bayern, a u cijeli transfer se spominje i mogućnost prelaska Gomeza u redove Vukova.

Međutim, reprezentativac Njemačke i napadač Bayerna nije voljan napustiti Minhen.

"Sanjao sam godinama da igram u Bayernu i učinio sam sve da ovde dođem. Neću to baciti u vodu nakon samo 12 mjeseci, samo zato što mi sezona nije bla savršena. Nastaviću da naporno radim i nadam se da ću dobiti šansu na početku sezone", rekao je njemačkim medijima Gomez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti