Galešić ne može biti registrovan za Čapljinu!

Ne ostaje na Bjelavama

Galešić ne može biti registrovan za Čapljinu!

Admin Čaušević

Goran Galešić je skoro cijeli pripremni period boravio u Čapljini, ali na kraju neće potpisati ugovor s federalnim prvoligašem.

Razlog zašto Galešić neće ostati na Bjelavama je administrativne prirode, tačnije iskusni veznjak ne može biti registrovan.

Bivši mladi reprezentativac BiH je ove sezone nastupao za Zvijezdu 09 i Goražde što znači da ne može ponovo potpisati za neki klub u našoj zemlji.

Prema propozicijama u jednoj sezoni je dozvoljeno nastupati za najviše dva kluba pa će Galešić morati čekati još nekoliko mjeseci na novi potpis.

Top Komentari

2323
Pijandura obicna...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi