Ikić: Noge su teške od napornih priprema, ali isplatit će se to

Junak pobjede nad Čapljinom

Ikić: Noge su teške od napornih priprema, ali isplatit će se to

S. Mlaćo
NK Široki Brijeg je za vikend savladao HNK Čapljina sa 3:0 i Toni Karačić je mogao biti zadovoljan viđenim.

Na Pecari kada su pripreme u pitanju sve protiče po planu, a junak protiv Čapljinaca bio je Ivan Ikić koji je postigao dva pogotka.

“Moram priznati, dobro su mi sjele one dvije lopte. U konačnici, sve je dobro izgledalo. Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv HNK Čapljina i na kraju uvjerljivo pobijedili. Mlada smo momčad, željna kvalitetnog rada i dokazivanja. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Istina, noge su sada pomalo teške od napornih priprema, ali vjerujem kako će se sve to isplatiti. Na pravom smo putu i siguran sam kako ćemo biti pravi na proljeće“, kazao je krilni napadač kluba sa Pecare.

Generalku pred drugi dio sezone Široki Brijeg igra protiv Željezničara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije