Goran Galešić na korak do Hajduka

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH

Goran Galešić na korak do Hajduka

Adnan Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, te igrač slovenske Gorice, Goran Galešić, na korak je do potpisa ugovora sa splitskim Hajdukom.

Prema pisanju hrvatskih medija čelnici Hajduka zainteresovani su za bh. internacionalca, kojem ugovor sa Goricom prestaje važiti na ljeto naredne godine.

Neke informacije govore da su Galešić i Hajduk već potpisali predugovor, no kako piše Index.hr niti jedna od strana to još uvijek ne želi potvrditi.

Treba istaći i da je trener Hajduka Krasimir Balakov navodno izjavio da mu treba igrač poput Galešića, a ostaje da se vidi da li će se klubovi dogovoriti za simboličnu odštetu kako bi se Galešić već u januaru priključio Hajduku.

Podsjetimo, Galešić igra u Gorici od 2007. godine, a u 78 susreta postigao je 16 golova. Ovaj fudbaler u ljetnom prelaznom roku bio je na korak do prelaska u Partizan.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti