Goran Galešić od ljeta u Bariju?

Mladi bh. reprezentativac napušta HIT Goricu

Goran Galešić od ljeta u Bariju?

Adnan Beganović

Nekadašnji igrač banjalučkog Borca i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Goran Galešić, broji svoje posljednje dane u slovenačkom prvologašu HIT Gorici.

Naime, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine sa slovenačkim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, a kako sada stvari stoje, novi neće potpisivati jer je financijska situacija u HIT Gorici očajna.

Fudbaleri ovog kluba već dva mjeseca nsiu primili plate, a klub im još nije izmirio niti premije od prošle sezone. Čelnici kluba nadaju su da će ova po njih teška financijska situacija uskoro biti stvar prošlosti i navodno žele zadržati Galešića, no naš reprezentativac prema pisanju tamošnjih medija već je počeo pakirati kofere.

Navodno se za njegove usluge interesuje Bari, no pored talijanske momčadi Galešić ima i ponuda iz Holandije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti