Nevjerovatan potez Fanima pred Rudar: "Postao je virozan kada je vidio da nije u prvih 11"

Sablić otkrio na press konferenciji

Nevjerovatan potez Fanima pred Rudar: "Postao je virozan kada je vidio da nije u prvih 11"

E. Čaušević

Sarajevo je večeras na svom terenu remiziralo protiv Rudara (1:1) u meču 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub je bio favorit u večerašnjoj utakmici, ali su navijači ponovo razočarani napustili Koševo jer njihovi fudbaleri nisu uspjeli da dođu do pobjede.

Sarajevo je povelo u 11. minuti golom Lazića, a 20 minuta kasnije Amoah je postavio konačnih 1:1.

Nakon utakmice navijači su skandirali "Sabliću odlazi", ali je trener Sarajeva na press konferenciji nakon utakmice poručio da nema namjeru da podnese ostavku i napusti klub.

Također, dobio je pitanje zašto u sastavu večeras nije bilo Fanima i Cmiljanića, te je Sablić sve iznenadio kada je otkrio razlog zbog čega Fanimo nije bio ni na klupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Englez je svojim potezom iznenadio sve jer je poručio da je virozan kada je shvatio da večeras protiv Rudara neće igrati od prve minute.

"Cmiljanić je virozan, a Fanimo je nakon što je vidio sastav i da nije u prvih 11 isto postao virozan", jasno je otkrio Sablić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mackintosh
Hodajuci cirkus Zagora i Cike Gonzalesa hahahahahahahaha Dje vam je Amidja? Jel siso sa Sabrine? Hahahahahahahahahahaha Azijatske prostitutke i gologuzani, u to ste se pretvorili.
9 14
AmerACM
Stidite se sta se Husrefu uradili,covjek je jedan po jedan!!!
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi