Sarajevo s igračem manje do kraja utakmice na Koševu

Lazić "pocrvenio"

Sarajevo s igračem manje do kraja utakmice na Koševu

E. Čaušević

Sarajevo i Rudar igraju trenutno na Koševu meč 15. kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je odlično otvorilo utakmicu i uspjelo je već u 11. minuti povesti sa 1:0 kada je Darko Lazić pogodio mrežu Rudara.

Ipak, gosti iz Prijedora su iz prve šanse na meču poravnali na 1:1. To se desilou 31. minuti kada je Amoah pogodio nakon centaršuta Zekanovića.

Sarajevo je u drugom dijelu krenulo po drugi gol, ali ponovo su navijači domaćeg tima dobili hladan tuš,

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, bordo tim od 63. minute igra s igračem manje jer je Darko Lazić "pocrvenio".

Lazić je faulirao Santosa bez neke velike potrebe, a sudija mu je pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton i put prema svlačionici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shaba
Cist drugi zuti(crveni)
3 0
Alen23
ko ih ****
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi