Sablić: Nedostajalo nam je svježine

Minimalan poraz Sarajeva

Sablić: Nedostajalo nam je svježine

S. Mlaćo
U derbiju kola snage su večeras odmjerili Borac i Sarajevo.

Završilo je 1:0 za domaće.

Na kraju meča svoje viđenje dao je  trener bordo tima Goran Sablić.

“Dva protivnika koja su željeli sva tri boda. Vidjelo se da nama nedostaje svježine, dosta lako smo gubili lopte. Individualni pogreška i rani pogodak je odveo utakmicu u drugom smjeru. Borac je zabio, mi nismo i to je to“, kazao je Sablić.

Sarajevo je sada kompletno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nedostajalo je dubine u napadu, nismo mogli računati na Bagarića i Cmiljanića. Ahmetovića nismo mogli koristiti od prve minute. Mislili smo kroz neku kontrolu sredine terena napraviti nešto, ali Borac je bio agresivan, posebno prvih 30 minuta. Nedostajalo nam je svježine“.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Sve je ovo ok ljudi sta vam je, pa nismo mogli uz onakvo presjecanje igre pobijediti nikako. Da pogrijesili smo primili gol i cao. Ja mislim da cemo tek poslije zimske pauze pokazati pravu snagu sa svim ovim momcima koji su igrali veceras. I prva postava i ovi koji usli, vidjeli ste Lazica, genije. Malo se Sevelj gubi ali treba malo vremena da se uigramo. Samo strpljenje.
8 3
Mingiling
Osvjezite se...Schweppes...Hladan kao šefovo srce. XaxaxaxxaxaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAAAAAAAAAA
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi