21

Komentari (21)

shokato
Tebi je vrijeme poslije Leotara bilo da odess ,onako ljudski da se spakujes ....
pjanke.sa
Hajde ti shokantni ne seri.
Matic
Nedostajalo vam je muda. Tvoja krivica je sto ste od samog starta parkirali autobus i nadali se nuli.
pjanke.sa
Ja se slazem s tobom, ali stvarno ti igraci koji su trebali da napadaju su umorni. Sevelj treba utakmica, nije imao Barbarica (koji je po meni osrednje odigrao do sada svaku tekmu), Lazic majstor, super ce raditi veza kad se Sevelj i ono silo Kobiljar uigraju. Ispred njih Bodul a iza njih Djokanovic, bice to super. Imamo mi dobru ekipu ali je do sada u ovih 11 kola, moras priznat ako pratis bilo zongliranje ali bas. Po meni je Sabljic fino odradio. Imao je gresaka, ali i on se jos navikava na ekipu. Sada finansijska stabilizacija i mir pa onda dalje. Kad se nadjemo na kafi pa ti ispricam jos ako te interesuje ?
Adohordas
Ma daj niste realni nemamo ekipu i gotovo,sta bi ovdje Simeone mogo uraditi?nista nemamo igraca sem Bodula koji zna osutati van 16 o cemu mi pricamo onda.
Ajax11
Nedostaje tvog znanja! Otišao si samo po bod i tako si postavio igru bez spica !
bk123
ovaj poslje svake utakmice priča da im fali snage i svježine , pa koji racku treniraju...nebi da na skeli rade pa idu na trening
user1571956549
Dobri ste bili... Samo tako nastavite se uigravati...
selver79
Sabljic mobilni trener bolje vodi preko mobitela
Mingiling
Osvjezite se...Schweppes...Hladan kao šefovo srce. XaxaxaxxaxaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAAAAAAAAAA
pjanke.sa
Sve je ovo ok ljudi sta vam je, pa nismo mogli uz onakvo presjecanje igre pobijediti nikako. Da pogrijesili smo primili gol i cao. Ja mislim da cemo tek poslije zimske pauze pokazati pravu snagu sa svim ovim momcima koji su igrali veceras. I prva postava i ovi koji usli, vidjeli ste Lazica, genije. Malo se Sevelj gubi ali treba malo vremena da se uigramo. Samo strpljenje.
Adnan tz
Či se od početka pandemije uigravate Jbg
pjanke.sa
Koji si ti ba? Jesi ti Zizin mali? Hajde evo ti banana.
mehamda
**** te pidro sablicu
rabodimis
Sve vise izgovora imas, svaka cast na opravdanjima..
PRESEDAN
Malmi_Suomi
I od mene veliko M R Š !!! Ma ko dovede ovog Sablića tito ga .... ? Ovoga, onoga , u biti i ostala sranja .
pjanke.sa
Pretjerujete braco.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.