Goran Šehovac novi trener Slavije

Povratak Šehovca u Slaviju

Goran Šehovac novi trener Slavije

D. Rakanović

Košarkaški klub Slavija iz Istočnog Sarajeva angažovao je novog trenera. 

Nakon što je trenersku klupu napustio Srđan Stanić veoma brzo su pronašli novo rješenje, a riječ je o Goranu Šehovcu koji se vraća u matični klub. 

Šehovac je u posljednje vrijeme vodio KK Građanski iz Bijeljine sa kojim nije dogovorio nastavak saradnje.

Slavija je najznačajnije rezultate u svojoj novijoj istoriji ostvarila upravo sa Šehovcem. 

"Drago mi je što sam ponovo dio tima Slavije. Moj prethodnik, Srđan Stanić, udario je dobre temelje ovoj ekipi. Moj zadatak ce biti da to nadogradim. Uz adekvatno zalaganje igrača, nadam se da ćemo premostiti potencijalne probleme neiskustva, povreda i slično", rekao je Šehovac i dodao da treba imati u vidu da se ekipa bazira na domaćem potencijalu, te da će rezultati zavisiti i od uslova rada.

Šehovac je još bio na klupi sarajevske Bosne, a bio je i selektor u omladinskim selekcijama reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi