"Nismo planirali titulu, ali smo iskoristili brojne kikseve Sarajeva"

Goran Zakarić za SportSport.ba

"Nismo planirali titulu, ali smo iskoristili brojne kikseve Sarajeva"

M. Šljivak

Banjalučki Borac proslavio je večeras drugi naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Sjajnom igrom u drugom dijelu sezone Borac je pretekao Sarajevo na vrhu tabele i na kraju je kolo prije kraja uzeo titulu.

Goran Zakarić je za SportSport.ba komentarisao osvajanje titule prvaka. Fudbaler Borca je jako zadovoljan.

"Sretni smo i zadovoljni zbog osvojene titule. Nekako smo iz drugog plana došli do titule. Mi smo željeli izaći u Evropu, osvojiti Kup, ali iskoristili smo kikseve Sarajeva koji su bili u velikom broju. Sretni smo i ponosni na ono što smo napravili", rekao je Zakarić.

Tribine Gradskog stadiona u Banjaluci su večeras bile ispunjene.

"Publika je dodatan motiv za sve nas. Zaželjeli smo se svi fudbala, danas nas je publika nosila i hvala im što su bili za nas u ovom historijskom trenutku".

Govorio je Zakarić i o svom ugovoru u Borcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imam ugovor do zime i naravno da sad ta situacija nije ni važna. Bitno je da proslavimo titulu, imamo finale Kupa i idemo se pripremati za to".

Meč finala Kupa između Borca i Sarajeva igra se u srijedu u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Covjek iskreno rekao nisu ocekivali titulu imali minusa 13 boba ali smo mi toliki debili da im ovo poklonimo i nek su namjestili svaka cast sto propustiti priliku ne uzeti titulu kad je niko nece
21 1
atko70
Majmuno iskoristio si kartoniranja svih igraca koji ihraju sledece tekme protiv vas i sviranje i ne sviranje raznih situacija za vas a protiv drugih ekipa.. Yebo ti Vico mam.. u..
13 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi