Goran Zakarić u Širokom Brijegu

Mladi igrač stiže na Pecaru

Goran Zakarić u Širokom Brijegu

Dok se momčad Širokog Brijega priprema na Kupresu i očekuje sutrašnji pripremni susret sa Zagrebom u Međugorju, Uprava kluba radi na dovođenju pojačanja za sljedeću sezonu.

Kako smo već pisali, prije par dana su se ekipi priključila dvojica novih igrača. Radi se o Ivoru Weitzeru koji igra na poziciji defanzivnog veznjaka  i napadaču Mateu Roskamu.

Novi član kluba s Pecare nakon dvojice spomenutih je i mladi 18-godišnji Goran Zakarić koji u Široki dolazi iz FK Kozara iz Bosanske Gradiške. Zakarić igra u veznom redu i već neko vrijeme je jedan od nositelja igre u svom, sada već bivšem klubu.

Zakarić bi ugovor na tri godine sa NK Široki Brijeg trebao potpisati u ponedjeljak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije