Goražde iznenadilo Burch, Travnik bolji od Mostara

A2 liga - Jug

Goražde iznenadilo Burch, Travnik bolji od Mostara

Četiri utakmice četvrtog kola košarkaške A2 lige - Jug odigrane su proteklog vikenda, a neočekivani pobjedu upisali su košarkaši Goražda.  

Goraždani su u dosta neizvjesnom susretu na kraju savladali Burch rezultatom 71:68, dok su u drugom susretu Sparsi bili sigurni u hercegovačkom derbiju i na kraju savladali Konjić sa 74:69. 

Košarkaši Mladosti iz Ilijaša uz zadnji šut uspjeli su ostvariti pobjedu nad komšijama iz Visokog, a meč je okončan rezultatom 74:73. Najubjedljiviju pobjedu u ovom kolu ostvario je Travnik, koji je na gostujućem parketu nadigrao Mostar sa 75:67.

A2 liga - Jug:

KK Mladost Ilijaš - KK Visoko 74 - 73
Goražde - Burch 71-68
KK Spars Lokomotiva - Konjic 74:69
OKK Mostar 05 - Travnik 67:75
Radnički slobodan u ovom kolu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.