Slavija savladala Goražde

Prijateljska utakmica

Slavija savladala Goražde

H. Zilić

U augustu počinju prvenstva i u Prvoj ligi FBiH i Prvoj ligi RS.

Klubovi pripreme privode kraju, a igraju se i pripremne utakmice.

Tako su danas prijateljski meč odigrali FK Goražde i FK Slavija. U vrlo zanimljivoj utakmici Slavija je slavila rezultatom 1:2.

Goražde je povelo preko Antića u 25. minuti, a izjednačenje Slaviji donosi Bjeloš golom u 32. minuti. Za trijumf Slavije pogodio je Bokić u 84. minuti.

Ekipe su nastupile u sastavima:

GORAŽDE: Ćulov, Koprivica, Antić, Dučić , Jolović, Salanović, Islamagić, Šubo, Pljevljak, Mašić, Mehić. Igrali su još: Šehović, Korjenić, Šalaka, Đuderija, Bašić, Hošo, Živojević.

SLAVIJA: Iličić, Bojanić, Perović, Baban, Pušara, Muminović, Babić, Ajkunić, N. Bjeloš, Mitrašinović, Asentić. Igrali su još: Popović, Bešiorović, Bokić, D. Bjeloš, Dabić, Mandić, Mitrić, Nedžibović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi