Gordan Muzurović novi direktor rukometne reprezentacije?

Izvršni odbor Rukometnog saveza

Gordan Muzurović novi direktor rukometne reprezentacije?

Izvršni odbor Rukometnog saveza BiH održao je danas sjednicu, a glavna tema bio je izbor direktora rukometne selekcije.

Kako saznaje SportSport.ba, novi direktor bi trebao biti Gordan Muzurović, koji je nekad radio kao sportski direktor sarajevske Bosne, a u opticaj je ušao na prijedlog predsjednika Amira Zahirovića.

Muzurović je inače favorit selektora Bilala Šumana za kojeg očekuje da na sebe uzme veći dio poslova koje je sam selektor obavljao.

Što bi i sam rekao, "od čistačice do stjuardese". Da li će Muzurović uspjeti da namakne novac pokazat će se ubrzo, budući da do kraja oktobra reprezentacija neće moći istrpiti blokirane račune.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti