Bh. košarkaš nakon utakmice

Gordić: Portugal je dobar tim, ali smo zasluženo slavili

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Košarkaška reprezentacije BiH danas je upisala pobjedu protiv Portugala u pripremnom meču u dvorani Zlatibor u Celju.

Naši košarkaši protiv Portugala su slavili sa 73:68, a jedan od najboljih na parketu bio je Nemanja Gordić. Nakon utakmice Gordić je za SportSport.ba izjavio da je zadovoljan pobjedom i igrom naše ekipe protiv Portugala.

"Čestitao bih momcima i svima u stručnom štabu na prvoj pobjedi na ovom okupljanju. Mislim da smo mogli i jučer da pobijedimo, ali skupili smo se danas da uradimo bolje te neke stvari koje nismo radili jučer. Na momente smo dobro igrali, naročito u odbrani. Portugal je dobra ekipa, svi dobro šutiraju, ali smo na kraju zasluženo slavili", rekao je Gordić, te dodao:

"Dosta je teško sve to uklopiti za tako malo vremena, ali tako je kod svih ekipa. Svi imaju volju i želju, sada kad dođe Mirza, uz Jusufa mislim da ćemo imati vremena da se dobro spremimo za kvalifikacije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi