Gordon pojačava konkurenciju u Chelseaju

Žele sjajnog golmana

Gordon pojačava konkurenciju u Chelseaju

Midhat Šljivak

Golman Celtica Craig Gordon jedna je od mogućih zamjena za Petra Čecha na golu Chelseaja.

Sjajni češki golman će na kraju sezone vjerovatno napustiti tim sa Stamford Bridgea.

Čech nema namjeru da bude rezerva Thibautu Courtoisu, te će vjerovatno u ljetnom prelaznom roku sreću potražiti u drugom klubu.

U Chelseaju već traže njegovu zamjenu. Jedna od opcija je iskusni golman Tottenhama Brad Friedel, ali mnogo više zanimanja Plavci pokazuju za sjajnog golmana Celtica Craiga Gordona.

Međutim, pitanje želi li Gordon biti rezerva na Stamford Bridgeu. Sjajni golman ima još nekoliko ponuda iz Premiershipa, pa su sve te opcije realnije od odlaska na Stamford Bridge.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.