Ronaldo mu nije dao dres, ali ga je svejedno danas dobio

Saigrači obradovali Gosensa

Ronaldo mu nije dao dres, ali ga je svejedno danas dobio

Edmir Škorić

Nogometaš Atalante Robin Gosens požalio se ranije kako nije dobio dres od Cristiana Ronalda, ali mu se želja ipak ispunila.

Nakon utakmice Atalante i Juventusa, Gosens je kazao kako je pokušao dobiti dres od Portugalca, no ovaj ga nije ni pogledao.

"Kada je utakmica završila prišao sam Ronaldu da se pozdravim i ispunim svoj dječački san. Ronaldo me nije ni pogledao ni pružio ruku, a kada sam ga upitao za dres, samo je u prolazu rekao "ne". Mislio sam da je veliki čovjek. Razočaran sam", napisao je Gosens u svojoj biografiji.

Gosensovi saigrači sada su odlučili da kupe Ronaldov dres i da mu ga na kraju daruju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi