Tuttosport: Ronaldo odlazi ako Juventus ne izbori Ligu prvaka

Nije nemoguće

Tuttosport: Ronaldo odlazi ako Juventus ne izbori Ligu prvaka

E. Škorić

Budućnost Cristiana Ronalda u Torinu došla je pod znak pitanja u posljednje vrijeme.

Juventus ima očajnu sezonu, pa bi moglo doći do velikih promjena u timu na ljeto, a čak se spominje i da bi klub mogao prodati pomalo nezadovoljnog Ronalda.

Zapravo i sam Portugalac razmatra mogućnost odlaska, a torinski list Tuttosport objavio je danas kako će do rastanka doći u slučaju da klub ne izbori plasman u Ligu prvaka.

Devet titula uzastopno ima Juventus, ali ove sezone je čak upitno hoće li završiti među prve četiri ekipe. U slučaju da se to ne dogodi, Portugalac će sigurno napustiti ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo nastavlja borbu za najboljeg strijelca lige, nada se i osvajanju Kupa, no ono najvažnije, prvenstvo i Liga prvaka, odavno su izgubljeni za njegovu momčad.

Portugalac se posljednjih sedmica povezivao s bivšim klubovima Manchester Unitedom i Real Madridom, aliu ostaje mu da sjedne s čelnicima Juventusa i da najzad riješe njegov status.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Pa mogu samo napredovati ako ovaj derpaš ode iz kluba. Sve je poremetio, otišli su neki dobri igrači, igra se pokvarila, ne mogu osvojiti prvenstvo, BORE se za Ligu šampiona što su bez problema sve uspijevali bez njega.
4 2
deki666
Najbolje da ode u Inter
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi