GOŠK bolji od imenjaka iz Dubrovnika

Trijumf Gabeljana

GOŠK bolji od imenjaka iz Dubrovnika

Midhat Šljivak

Ekipa GOŠK-a iz Gabele pobijedila je danas u pripremnom susretu imenjaka iz Dubrovnika rezultatom 2:1.

Tim Feđe Dudića do vodstva je došao u 25. minuti. Mrežu hrvatskog tima pogodio je Deak za prednost od 1:0, ali je dubrovački tim je u samom finišu prvog dijela došao do izjednačenje. Strijelac izjednačujućeg gola bio je Ivo Caput.

U nastavku bh. premijerligaš ipak dolazi do pobjede. Igrala se 69. minuta kada je gol za trijumf tima iz Gabele postigao 19-godišnji napadač Nardin Mulahusejnović za konačan reultat susreta od 2:1.

Gabeljani će do početka drugog dijela sezone odigrati još nekoliko pripremnih utakmica, a najteže ispite imaće 2. i 3. februara kada će na Memorijalnom turniru "Andrija Anković" igrati protiv splitskog Hajduka, te protiv Zrinjskog ili Sutjeske iz Nikšića.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK - GOŠK Dubrovnik 2:1

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ajd ako niste dobili sastav Gabeljana, mogli ste makar napisati gdje se igralo...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti