"GOŠK je dobra ekipa, vjerovatno će se dobro snaći na našem terenu"

U Krupi žele tri boda

"GOŠK je dobra ekipa, vjerovatno će se dobro snaći na našem terenu"

S. Mlaćo

Nakon minimalnog poraza u prošlom kolu od tuzlanske Slobode u Krupi su se okrenuli duelu sa GOŠK-om. Gabeljani su se probudili nakon nešto lošijeg starta, te u posljednji dvije utakmice upisali četiri boda.

Krupa se nada da će nastaviti sa dobrim igrama na svom terenu.

"Igramo tri utakmice za sedam dana. Nakon kiksa protiv Mladosti i gola u sudijskoj nadoknadi igrali smo u Tuzli protiv agresivne i čvrste Slobode, te izgubili 1:0. Sada smo pod moranjem da slavimo, te se iskreno nadam da ćemo skupiti snage i naći načina da upišemo tri boda protiv GOŠK-a. GOŠK je dobra ekipa, protiv Tuzle City su pokazali da imaju čvrstu ekipu koja zna da igra i koja će vjerovatno da se dobro snađe na našem terenu sa plastičnom podlogom", mišljenja je trener u stručnom štabu FK Krupa Miroslav Balaban.

Optimista pred subotnji meč je i Ivan Crnov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da će utakmica biti teška. GOŠK nije krenuo najbolje, ali ne treba ih stavljati po strani. Igramo kući i nemamo razloga da ne upišemo tri boda", jasan je bio nogometaš koji je ovog ljeta stigao u Krupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi