GOŠK najavio pohod na Premijer ligu

GOŠK najavio pohod na Premijer ligu

M. Maksimović

Čelnici GOŠK-a iz Gabele na nedavnoj sjednici Upravnog odbora kluba donijeli su odluku da stadion Podavala dobije naziv po dojučerašnjem klupskom predsjedniku – stadion Pero Pavlović.

Direktor Lujo Ilić najavljujući predstojeći turnir u Gabeli koji nosi ime Andrije Ankovića rekao je da će turnir osim Ankovića biti odigran i u čast Pere Pavlovića. Ilić je također najavio i pohod na prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH i ponovni plasman u Premijer ligu.

“Drugi nas ne zanimaju, mi ćemo imati najbolju ekipu, uvjete i uradit ćemo sve, i u čast Pere Pavlovića koji bi to volio i koji je živio za to, kako bismo bili prvi. Ne skrivamo ambicije, ne tražimo alibije, najavili smo napad na prvo mjesto”, poručio je Ilić.

U Gabeli su objavili i da će sačuvati igrački kadar iz jesenjeg dijela sezone, ali i angažovati nekoliko provjerenih pojačanja. GOŠK je prvi dio takmičenja završio na 4. mjestu s zaostatkom od četiri boda za jesenjim prvakom, Bosnom iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi