GOŠK ostao bez pojačanja, Mojović napustio ekipu

Veznjak ipak neće igrati za tim iz Gabele

GOŠK ostao bez pojačanja, Mojović napustio ekipu

Nikola Mojović je nakon sezone u Borcu, ovog ljeta stigao u ekipu GOŠK-a iz Gabele. 

Ovaj 27-godišnji veznjak je u GOŠK stigao prije desetak dana, obavio je pripreme na Kupresu, ali se onda vratio kući i odlučio da ipak ne nastupa za ekipu iz Gabele u novoj sezoni Prve lige FBiH.

Navodno se Mojović javio čelnicima GOŠK-a i naveo da je morao napustiti ekipu zbog razloga koji su privatne prirode.

GOŠK je tako ostao bez pojačanja. Slično se tim iz Gabele desilo i sa Argentincem Ojedom koji je također tokom priprema napustio klub, da bi se nešto kasnije pridružio Igmanu iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, GOŠK u srijedu igra prijateljsku utakmicu sa Širokim Brijegom, dok je za vikend nadigrao Posušje i slavio pobjedu rezultatom 3:1.

Nikola Mojović je karijeru počeo u redovima Sutjeske iz Foče, da bi nakon toga bio član Vojvodine, Proletera, zvorničke Drine, Zete, Radnika iz Bijeljine i Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi