GOŠK pred Čelik trenirao u Međugorju

Važan nedjeljni meč za tim iz Gabele

GOŠK pred Čelik trenirao u Međugorju

Samir Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a nakon poraza od Zrinjskog na otvaranju drugog dijela sezone Premijer lige BiH okrenuli su se veoma važnom duelu protiv NK Čelik. Zeničani su direktni konkurent Gabeljanima, te se očekuje kvalitetna utakmica u kojoj će oba tima tražiti bodove.

Među nogometašiam GOŠK-a vlada pozitivna atmosfera pred ovaj meč, a čelnici kluba učinili su sve da se ekipa što bolje spremi za nedjeljni meč. Tako su izabranici Feđe Dudića redovni trening odradili u sjajnom kompleksu centru Sport Centar u Međugorju, gdje su imali sjajne uslove za rad i dodatno uigravanje.

"Zahvaljujemo se Sport Centru i gospodinu Niki Dodigu koji su nam izašli u susret da trening obavimo upravo na ovom mjestu u uslovima koji se mogu samo poželjeti", istakli su iz NK GOŠK.

"Klubovi pored Međugorja nemaju potrebe da napuštaju BiH jer imaju sve potrebne uslove za treniranje", kazao je za SportSport.ba vidno zadovoljni šef struke GOŠK Feđa Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je dodao da će za ovaj meč za njegov tim konkurisati svi nogometaši koji su bili u kadru i za meč sa Zrinjskim proteklog vikenda.

Meč između GOŠK-a i Čelika igra se u nedjelju sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi