GOŠK slavio na Piroti, Radnik siguran protiv Rudara

Šesnaestina finala Kupa BiH

GOŠK slavio na Piroti, Radnik siguran protiv Rudara

Ekipa Travnika susrela se na Piroti sa ekipom GOŠK-a te je poražena rezultatom 1:3.

Gosti su vodili već od 11. minute. Bekrić je šutirao, Delić kratko odbio do Jusufbašića koji je pogodio za minimalno vodstvo GOŠK-a na Piroti. Samo dvije minute kasnije, Bekić je udvostručio prednost tima iz Gabele. Travnik je nakon dva primljena gola uspio da stvori par prilika ali prednost GOŠK-a je ostala netaknuta.

 

U drugom poluvremenu nastavila se dobra igra gostiju iz Gabele,a 0:3 je bilo u 54. minuti. Strijelac je bio Perić. Ipak malo kasnije, Travnik dolazi do pogotka. Za 1:3 pogodio je Karić. Bilo kako bilo, domaći nisu mogli ništa protiv sjajnog GOŠK-a. Gosti iz Gabele su se plasirali u osminu finala Kupa BiH.  

Radnik Bijeljina - Rudar Zenica 3:0

Bijeljinski Radnik na svom je terenu dočekao zenički Rudar te je uspio da izbori prolaz u osminu finala rezultatom 3:0.

Nakon izjednačene igre u većem dijelu prvog poluvremena, Radnik je ipak u 41. minuti stigao do vodstva od 1:0. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

I u nastavku susreta Radnik je bio bolji te je u drugom poluvremenu postigao još dva gola za sada već sigurnih 3:0. Do kraja susreta gosti jednostavno nisu imali snage da urade bilo šta.Ostalo je 3:0 te su Bijeljinci uspjeli da prođu u narednu fazu takmičenja.

 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.