Gospodin u kopačkama: Iniesta pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama

Uživa i dalje na fudbalskom terenu

Gospodin u kopačkama: Iniesta pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama

E. Čaušević

Iskusni španski fudbaler Andres Iniesta nalazi se na zalasku karijere, ali i dalje ima magiju u nogama.

Iniesta je najveći dio svoje karijere proveo u dresu Barcelone s kojom je osvojio sve što je mogao.

Veliki trag ostavio je i u reprezentaciji Španije s kojom je također osvojio skoro sve, a zauvijek će biti upamćen po golu u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine protiv Nizozemske kada je donio Crvenoj furiji titulu prvaka svijeta.

Iniesta je prije tri godine odlučio da napusti Barcelonu nakon što mu je istekao ugovor, te je prihvatio ponudu iz dalekog Japana.

On je potpisao ugovor sa Vissel Kobeom za koji igra još uvijek, te ima saradnju do 2024. godine. Iako ima već 37 godina Iniesta ne razmišlja o penziji i još uvijek uživa na terenu.

Proteklog vikenda njegov klub igrao je protiv Yokohame na svom terenu i poražen je sa 2:0, ali se Iniesta našao u centru pažnje fudbalske javnosti zbog svojih majstorija.

Iniesta je pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama, te da s lakoćom riješava duele na terenu, te je podsjetio na svoje najbolje dane.

Top Komentari

Mehinaldo
Ja po naslovu kontam baco ih na glavu skreno lotpu desno pa lijeo boze sacuvaj
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi