8

Komentari (8)

mostarac
Amar je realan i odmjeren u svakoj svojoj izjavi mnogi ga ne vole ne znam iz kojeg razloga ali ja jednostavno kao BiH patriota ne mogu da kazem ista lose za covjeka ciji je otac Ivica Osim !!!
koki
Haha novinaru jesi li konacno odradio hediju sto si dobio od Osima da pises pozitivno o njemu
andi
nije da g ane volim,nije ni treba da ga volim,realan jeste,ali nije poštten,dovodio je igraće koji nisu ni blizu nekih golgetera sa Grbavice,zasto je propustii povratak Adilivića,i dalje tvrdim da je naj bolji špic u zadnjih 10 god.bio u BIH ligi,a nemamo pravog rasnog špica,ne osporavam niti i jednog našeg koji igraju,ali Amar je kriv što nekada pi simpatijama i lovi dovodi igraće,to mu zamjeram.
CatAttack
Amar je vazda bio gospodin i realan tip. Vaš je problem što ga ne volite
Fcs
Amawe, kapa do poda.
Hasimaga
A ja se pitam gdje si ti Causevicu , od kada nisi nista o morzu lijepo napisao, neka te, neka
Mungos
Bio ti kod mame, nisam ti reko?
Hasimaga
Hahahaha mislis kod tvoje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.