Gospodski rastanak Sušića i Saveza

Bivši selektor će biti isplaćen

Gospodski rastanak Sušića i Saveza

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić boravio je jutros u prostorijama Nogometnog Saveza BiH gdje je obavio razgovore po pitanju svog obeštećenja.

Dogovoreno je da će Sušiću biti isplaćeno još 150.000 KM što je iznos njegove dvije mjesečne plate uz bonuse. Tu će se sva priča završiti, budući da se Pape neće žaliti UEFA-i i FIFA-i.

Svakako da se ovakav rastanak Safeta Sušića sa NFSBiH može nazvati gospodskim, jer su obje strane na kraju zadovoljne, a ova informacija potvrđena nam je iz krovne kuće bh. fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti