Gosti nemaju šta da traže na stadionu Monaca
EPA

"Uklet" je za goste

Gosti nemaju šta da traže na stadionu Monaca

Hrabri Monaco sinoć je savladao Guardiolin Manchester City sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu. 

Kneževi su priredili pravu senzaciju eliminisanjem Manchester Cityja iz Lige prvaka i tako su se među osam najboljih pridružili Bayernu, Realu, Barcelonu, Borussiji, Juventusu, Leicester Cityju i Atletico Madridu. 

Izabranici Leonarda Jardima ove sezone igraju možda i najbolji fudbal u Evropi, a posebno je fascinantan njihov učinak na domaćem terenu. Da je stadion "Louis II" uklet za goste govori i to što je Monaco na njemu ove takmičarske godine doživio svega jedan poraz i dva remija, dok su ostalo bile pobjede. 

Monacu cvjetaju ruže i u prvenstvu. Nakon 29 kola Monaco je na vodećoj poziciji sa tri boda više u odnosu na drugoplasirani Paris Saint-Germain. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti